OCT (Office Commercial Technique) is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in speciale metalen en warmtebehandelingsinstallaties binnen nichemarkten. OCT is gevestigd in Brussel en vertegenwoordigt de producten van diverse Europese leveranciers (waaronder PLANSEE, ALD en AICHELIN) via langetermijncontracten. Dankzij haar professionalisme, optimale service en technische knowhow heeft OCT een uitstekende reputatie verworven. Dit wordt bevestigd door haar marktleiderschap in verschillende gespecialiseerde toepassingen die bestemd zijn voor een ruime waaier van industriële sectoren.

Om deze unieke positie verder uit te bouwen is OCT op zoek naar een:

 Sales Engineer (m/v)
 België

Functie

In deze uitdagende functie krijg je de kans om, na een gedegen opleiding, hét referentiepunt te worden voor verschillende technische toepassingen in een nichemarkt. Je bouwt niet alleen de relatie met je bestaande klanten verder uit maar je gaat ook op zoek naar nieuw potentieel binnen jouw marktsegment. Je bent tevens tussenpersoon voor je leveranciers en je eigen bedrijf. Uiteraard krijg je de tijd om hen en hun producten eerst beter te leren kennen. Jouw contactpersonen zijn aankopers, technische verantwoordelijken en R&D uit de industriële wereld. Ook het opstellen en verdedigen van competitieve offertes behoort tot je takenpakket.

Profiel

Je beschikt reeds over enkele jaren commerciële ervaring in een technische omgeving.

Je beschikt over een technisch Bachelor of Master diploma (bij voorkeur Mechanica of Materialen) of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt een vlotte kennis van het Frans en een goede kennis van het Engels en/of Duits.

Je slaagt erin om succesvolle onderhandelingen te voeren.

Je bent geboeid door technische producten en industriële processen.

Je bent organisatorisch sterk, proactief, servicegericht en je hebt zin voor verantwoordelijkheid.

Je woont centraal in België.

Aanbod

Onze klant biedt een stabiele, gemoedelijke en dynamische werkomgeving en voorziet een zeer degelijke opleiding. Bovendien kan je rekenen op een bediendecontract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salarispakket dat bestaat uit een vast loon, een bonussysteem en een bedrijfswagen, aangevuld met een interessant pakket aan extralegale voordelen.

Interesse?

Reageer dan zo snel mogelijk via ons emailadres, ter attentie van Elfi Strackx (ref. OCT), jobs@archetypeconsulting.be of schrijf naar Archetype Consulting, Brusselstraat 134, 1702 Groot-Bijgaarden. Wens je meer informatie over de jobinhoud, dan kan je terecht bij Elfi op 02/567 04 44 of neem je een kijkje op www.oct.be.

Share