OVENCONSTRUCTIE

Tegenwoordig kan men temperaturen van 3000°C bereiken in vacuüm of onder beschermende atmosferen, dankzij het gebruik van refractaire metalen in hoge-temperatuurovens en productie-installaties. Deze worden gebruikt in vele gebieden van de moderne technologie: in het vacuüm-braseren, in de sintertechnologie, in warmtebehandeling evenals in R&D.

Zowel het vervaardigen van onderdelen (verwarmingsweerstanden, hitteschermen, ladingsgestellen en toebehoren) als reserve-onderdelen en halffabrikaten (platen, draad, staven, bevestigingsmaterialen) kunnen aangeboden worden voor bestaande ovens.

Ontlaten en braseren in hoogvakuüm
Sintertechnologie
MIM (Metal Inject Moulding)
Warmtebehandeling en harden
Warm Isostatisch Persen (HIP)

Ontwerp, ontwikkeling en productie van complete hittekamers voor ovens, vacuümovens, MIM-installaties en gas-invoersystemen.

Vervangen, verbouwen en verbeteren van bestaande hittekamers (evenals vervangen van de grafiet hittekamers door metalen hittekamers), in goede samenwerking met de ovenconstructeur.

Verbouwen en verbeteren van bestaande ovens.

Vervaardigen van oventoebehoren zoals bodemplaten, chargedragers, sinterschuiten, stapelschermen, afstandshouders en stapelschermen met afstandshouders in Molybdeen, TZM en MLR.

HIP-cylinders and laadkorven met inbegrip van verwarmingssystemen (verwarmingselementen, thermische isolatie, enz) voor HIP installaties.

Onderdelen voor het snel-afkoelsysteem ( rotoren, statoren, enz)

Chargedragers en bevestigingsmaterialen (schroeven, bouten, enz)

Onderdelen op maat volgens de klantvereisten

Share